Laddar...

Material

Material

BOMULL

 

Bomull är ett utmärkt material för strumpor och underkläder av flera skäl. Det är ett mycket absorberande material som leder bort fukt från huden och håller dig torr. Bomull är mjukt och luftigt vilket gör det skonsamt för känslig hud. Som material är det också hållbart och lättskött och kan tåla många tvättar utan att förlora formen eller mjukheten. Detta är särskilt viktigt för plagg som utsätts för mycket slitage.

ULL

 

Ull är ett fantastiskt material för strumporDet är naturligt och hjälper till att hålla fötterna varma. Ull är ett mycket absorberande material som kan ta upp upptill 30 procent av sin egen vikt i fukt och du bär ullplagget närmast huden. Ull är ett naturligt antibakteriellt material som minskar risken för dålig lukt. Slutligen är ull mycket hållbart, lättskött, biologiskt nedbrytbart och ett miljövänligt alternativ. Kan med fördel tvättas i maskin och behåller sin form och mjukhet över tid. 

BAMBU

 

Bambu är ett väldigt mjukt och skönt material som lämpar sig väl för både strumpor och underkläder. Detta material är också mycket absorberande och leder bort fukt, vilket håller huden torr och bekväm. Bambu är även naturligt antibakteriellt. Denna fiber är miljövänlig och hållbar att odla. Det krävs minimalt med vatten och inga bekämpningsmedel eller konstgödsel.