Våra Produkter

_DSC4512-1-72

Våra produkter
BEST POINT INTERNATIONAL AB marknadsför underkläder, strumpor, strumpbyxor och leggings till såväl modefackhandeln som till dagligvaruhandeln. Kontinuerligt utvecklar vi vår egen design- och produktavdelning nya kollektioner och produktidéer med en anpassning till marknadens behov och förutsättningar. Produkterna etikett/förpackning är avsedda och väl anpassade till korgexponeringar och väggexponeringar som garanterar en snabb och optimal försäljning till konsument. Produkterna håller självklart den perfekta passformen och har alltid en jämn och bra kvalitet.

BESTPOINT
Under vårt varumärke BESTPOINT marknadsförs vårt herrsortiment på underkläder och strumpor. Här finner ni underkläderna som är ledande på marknaden – basprodukter som mönstrat

St Eve
Under vårt varumärke St Eve marknadsförs vårt damsortiment på underkläder, strumpor, strumpbyxor och leggings. Starka koncept på basprodukter som återkommer säsong efter säsong tillsammans med färg- och designkoordinerade produkter som fångar dagens modetrender.

Ticco
Under vårt varumärke Ticco marknadsförs vårt barnsortiment på underkläder och strumpor. Designprodukter i tuffa färger och mönster.