Om oss

Best Point International AB – Ett personligt, dynamiskt och unikt företag

Välrenommerat grossist- och handelsföretag

Best Point International AB är ett ledande och välrenommerat grossist- och handelsföretag inom textila produkter som startade upp sin verksamhet i Malmö 1999. Vi är ett härligt team som alla har en gedigen och lång erfarenhet av textilbranschen. Ett team som lett vägen till vår framgång!

Produkter – specialkompetens

Vår specialkompetens finns inom produktgrupperna: Underkläder, Strumpor, Strumpbyxor, Leggings och Badkläder med en jämn och bra kvalité.

Våra egna varumärke

Våra egna varumärken BEST POINT, St Eve, och TICCO ska ge ett löfte om kvalité och kontinuitet. Vi arbetar kontinuerligt på att stärka mervärdet, ge ett långsiktigt förtroende och skapa en positiv upplevelse hos våra kunder och konsumenter.

Kreativ design- och produktutveckling

Vår avdelning för kreativ design- och produktutveckling tar löpande fram nya produkter och kollektioner för att möta marknadens behov och önskemål. Med viktiga detaljer som modeller, mönster, resårer, etiketter och förpackningar skapar vi ett inspirerande och säljande budskap där kvalitén och sömnad alltid har högsta prioritet.

Våra viktiga kunder

Alla kunder är viktiga för oss! Vi strävar alltid efter ett långsiktigt samarbete där vi ger kontinuitet med bästa support och service. Våra kunder är alla från den stora volym/kedjekunden till den specialiserade fackhandelsbutiken.

Private Label

Med vår samlade kunskap skräddarsyr vi unika produkter och koncept under kundens egna varumärken och önskemål. Här levererar vi helheten från idéskiss – kvalitetssäkring – produktion – hemtagning – anpassad logistik och lagerlösningar.

Ovärderligt kontaktnät

Under vår resa har vi byggt upp långsiktiga, gedigna och mycket nära relationer med våra underklädes- och strumpfabriker i Asien och Europa. Fabriker som står för en säkerställd produktion och leveranstrygghet.

Vår affärsidé
Vi vill erbjuda produkter med jämn och bra kvalité
Vi vill verka för bästa kundservice och marknadsanpassning med högsta flexibilitét.
Vi vill ge långsiktighet och kontinuitet i våra relationer med kunder och leverantörer.

Best Point International AB representerar landets AAA-företag och tillhör också klubben Sveriges GasellföretagDI-Gasell-